Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Poku Neti voor Joey

Poku Neti voor Joey

16/05/2018 17:38 - Van onze redactie

Pokoe Neti voor Joey

 

PARAMARIBO - Collega-artiesten en muzikanten houden op vrijdag 18 mei in De Ark aan de Anton Dragtenweg een poku neti ter ere van de veelzijdige artiest Joey van Riessen, die zondag op 59-jarige leeftijd overleed. De avond begint rond 20.00 uur met een singi neti. Daarna volgt een muzikale eerbetoon aan de multi-instrumentalist.

"Het is heel belangrijk omdat wij op deze manier iets teruggeven aan onze collega-muzikant. Trouwens zijn laatste wens was ook om muzikaal begeleid te worden naar de uitvaart. Ik denk dat hij het ook op prijs zou stellen", vertelt initiatiefnemer zanger Bryan Muntslag, die goed bevriend was met Van Riessen, die naast zanger ook saxofonist en percussionist was. 

Muntslag en Van Riessen hebben samen tal van muziekprojecten uitgevoerd. Dat begon al in de periode van de allroundband South South West, waarvan zij beiden deel hebben uitgemaakt. De uitvaart van Johan Sylvion van Riessen, zoals hij officieel heette, is op zaterdag. 

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina