Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Openbare Werken herregistreert lijnbussen

Openbare Werken herregistreert lijnbussen

16/05/2018 22:37

De herregistratie van de lijnbussen bij het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie

De herregistratie van de lijnbussen bij het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie Foto: NII  

PARAMARIBO - Het Ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT en C) is gestart met de landelijke herregistratie van de lijnbussen. Dit duurt tot en met 7 juni. Dat gebeurt in het kader van de ordening van het openbaar vervoer, meldt het NII woensdag.

Het totaalbestand van het hoofd openbaar vervoer klopt volgens het NII niet met dat van de Particuliere Lijnbushouders Organisatie, PLO. Er zouden ook  valse en vervallen beschikkingen in omloop zijn. Dit zijn de aanleidingen voor de herregistratie geweest. Van de lijnbushouders wordt verwacht dat zij zich aanmelden voor de herregistratie met hun bescheiden.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina