Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Voertuig over de kop na achtervolging

Voertuig met ontvoerde over de kop na achtervolging

15/05/2018 13:27 - Van onze redactie

Voertuig over de kop na achtervolging

Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Een voertuig is dinsdagochtend aan de Helena Christinaweg over de kop geslagen na een achtervolging van de politie. Een jonge vrouw in schooluniform die tegen haar wil was meegenomen, liep letsels op en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Bestuurder Gilbert A. (23) is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau De Nieuwe Grond.

Volgens de politie liep de scholiere naar de winkel. Daar zag zij haar ex-vriend Gilbert. Op een gegeven moment pakte hij haar telefoon af en rende ermee naar zijn auto. De scholiere ging hem achterna en werd door hem in het voertuig geduwd. Daarna reed hij weg. Leerlingen die getuige waren van het voorval, stelden het schoolhoofd op de hoogte. Hij schakelde de politie in.

Andere politie-eenheden en een lid van de Centrale Inlichtingen- en Veiligheidsdienst die op de hoogte werden gebracht zetten de achtervolging in. Gilbert, die een zwartgelakt Noahbusje reed, is waarschijnlijk de controle over zijn voertuig verloren. Hij botste tegen de auto aan die voor hem reed waarna het busje over de kop sloeg. Beide voertuigen belandden in goot. De zaak is overgedragen aan de recherche van regio Midden.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina