Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'Goddelijke geneesheer’ ingesloten

'Goddelijke geneesheer’ ingesloten

15/05/2018 18:20

'Goddelijke geneesheer’ ingesloten

 

PARAMARIBO - De politie van Livorno heeft dinsdag de 21-jarige Mark S. aangehouden wegens oplichting. Hij gaf zich op Facebook uit als de geneesheer Mark Cheukalam die over goddelijke machten bezit om ongeneeslijke ziekten te genezen. Volgens beschrijvingen op zijn Facebookpagina zou hij vele mensen geholpen hebben, aldus de politie op haar website.

Een vrouw deed op 9 mei aangifte tegen de 'geneesheer' omdat hij haar zou hebben opgelicht. Zij had huiselijke problemen en benaderde Mark voor hulp. De oplichter diende haar een drankje toe dat binnen 24 uur haar problemen zou oplossen. Als tegenprestatie betaalde zij de man SRD 9.000.

In plaats van het verwachtte resultaat, werd de vrouw ziek en kreeg een erge diarree. Ze deed aangifte waarna de verdachte werd opgespoord en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering is gesteld. De politie vermoedt dat meerdere personen door deze man zijn opgelicht. Benadeelden kunnen zich aanmelden bij de politie van het ressort Livorno.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina