Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Verdachte in zaak dode agent is brandweerman

Verdachte in zaak dode politieman is brandweerman

14/05/2018 11:04 - Gilliamo Orban

Verdachte in zaak dode politieman is brandweerman

 

PARAMARIBO - De dertigjarige verdachte D.U, die zondag door de politie is aangehouden toen hij zich aanmeldde, is een brandweerman. Hij is werkzaam bij de post Knuffelsgracht. Dit verneemt de Ware Tijd van bronnen binnen het Korps Brandweer Suriname.

De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 23-jarige politieman Ravikant Premcharan. Het levenloze lichaam van de agent is zondagochtend aangetroffen in een auto bij LTS-1 aan de Passiebloemstraat. Zijn familie had zaterdagavond aangifte gedaan van vermissing.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina