Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Volleybalsters Yellow Birds kampioen in Frans-Guyana

Volleybalsters Yellow Birds kampioen in Frans-Guyana

13/05/2018 00:00 - John Zaalman

De volleybalsters van Yellow Birds hebben goed gepresteerd in Frans-Guyana: zij wonnen het internationale volleybaltoernooi in Montjoly.

De volleybalsters van Yellow Birds hebben goed gepresteerd in Frans-Guyana: zij wonnen het internationale volleybaltoernooi in Montjoly. Foto: Yellow Birds  

PARAMARIBO - Yellow Birds is kampioen geworden in de vrouwencategorie van het internationale volleybaltoernooi in Frans-Guyana. In de finalepartij van zaterdagavond in het Uni-complex werd gastheer Montjoly na vijf sets (25-23, 25-11, 21-25, 20-25, 15-6) opzijgezet.

Coach Victor Lesperans laat vanuit het oostelijke buurland weten dat onnodige fouten in de derde en vierde set van de finale Yellow Birds nekte. "In de tiebreaker hadden we een goede service druk en ons blok werkte. De 15-6 spreekt voor zich."

In de halve finale, eerder op de dag, haalden de vrouwen al een knappe stunt uit, door het Braziliaanse Zona Norte uit Macapa in straight sets (25-20, 25-22) uit de strijd te knikkeren. Voor de mannen van Yellow Birds verliep de halve finale minder gunstig: zij zijn gestrand tegen Montjoly, dat in twee sets (25-16, 26-24) sterker was.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina