Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Neymar hervat groepstraining bij PSG

Neymar hervat groepstraining bij PSG

13/05/2018 10:03

Neymar hervat groepstraining bij PSG

Foto: Goal.com  

PARIJS - Neymar sluit zondag weer aan bij de groepstraining van Paris Saint-Germain. De Braziliaan ligt op schema om fit aan het WK te beginnen.

De sterspeler is op 3 maart geopereerd aan zijn rechtervoet, nadat hij zijn middenvoetsbeentje had gebroken in een wedstrijd tegen Olympique Marseille. Daarna revalideerde hij eerst in zijn geboorteland. Neymar keerde begin deze maand terug naar Parijs voor de laatste fase van zijn herstel.

Het WK in Rusland gaat op 14 juni van start. Brazilië komt op 17 juni voor het eerst in actie tegen Zwitserland en speelt in de groepsfase ook tegen Costa Rica en Servië. Onder anderen Oxlade-Chamberlain, Lars Stindl en Danilo Pereira zijn er niet bij in Rusland. NU.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina