Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Line-up Curaçao North Sea 2018 compleet

Line-up Curaçao North Sea 2018 compleet

13/05/2018 16:13

Line-up Curaçao North Sea 2018 compleet

Foto: CNSJ  

WILLEMSTAD - De line-up van het Curaçao North Sea Jazz Festival dit jaar is compleet. Aan de indrukwekkende lijst met namen met onder andere Jason Derulo, Carlos Vives, Sean Paul, Damian 'Jr. Gong' Marley, Patti LaBelle, de Amerikaanse disco- en funkband KC and The Sunshine Band zijn Christina Aguilera, CeeLo Green, Sting en Shaggy toegevoegd.

Sting treedt op vrijdag 31 augustus op. Hij wordt op het podium vergezeld door Shaggy. Samen vormen ze de afsluitende headliner van het Sam Cooke-podium. Op zaterdag betreedt niemand minder meer dan Christina Aguilera dat podium. Verder treedt zaterdag ook CeeLo Green op, op het Sir Duke-podium.

Het Curaçao North Sea Jazz Festival wordt dit jaar voor de achtste keer gehouden. Vorig jaar ging het festival eerst niet, toen wel en daarna alsnog niet door. In 2016 verzorgden de Dominicaanse koning van de merengue Juan Luis Guerra en Kassav' de openingsconcerten. Curaçaonorthseajazz.com

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina