Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • ‘Ik word er zomaar bijgesleept’

‘Ik word er zomaar bijgesleept’

13/05/2018 11:31 - Jason Pinas

‘Ik word er zomaar bijgesleept’

 

PARAMARIBO - John Goedschalk, bedrijfsarts van het Nationaal Vervoer Bedrijf (NVB), is onaangenaam verrast door opmerkingen van personeelsleden aan zijn adres. Hij noemt de uitlatingen onterecht en schadelijk voor zijn imago en dat van zijn gezondheidscentrum Maja.

NVB'ers zijn boos, omdat ze vanaf begin deze maand niet meer zelf hun huisdokter mogen kiezen. Zij zijn door de directie verplicht zich te registreren bij Goedschalk, die onlangs is aangesteld om medische ordening te brengen binnen het bedrijf.

De medewerkers weigeren gehoor te geven aan dit besluit. Los van het feit dat zij niet zijn betrokken bij de voorbereiding van deze nieuwe regeling, zegt bondsbestuurslid Nancy Verwey dat sommige medewerkers vervelende ervaringen hebben met de bedrijfsarts.

De bewering van Verwey wordt met klem tegengesproken door Goedschalk."Ik word er zomaar met de haren bij gesleept. Naar mijn weten is er tussen mij als arts en ook het gezondheidscentrum waaraan ik leiding geef, geen enkel probleem met NVB-medewerkers."

Goedschalk zegt ook geen problemen te hebben met andere patiënten en instanties aan wie hij diensten levert. "De beschuldigingen zijn dan ook geheel onterecht." Goedschalk stelt dat hij door de NVB-directie is gevraagd te helpen met verbeteringen die zij wil doorvoeren binnen de medische dienstverlening.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina