Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'Zeker vier gewonden bij steekpartij Parijs'

'Zeker vier gewonden bij steekpartij Parijs'

12/05/2018 17:17

'Zeker vier gewonden bij steekpartij Parijs'

 

PARIJS - Bij een steekpartij in Parijs zouden tenminste vier mensen gewond zijn geraakt. Sommige media melden dat er een dode is gevallen, maar dat is niet bevestigd.

De politie van Parijs bevestigt dat er een man met een mes rondliep in het centurm van de stad.Hoeveel gewonden er precies zijn gevallen is niet bekend.Een man zou dichtbij het operagebouw in het centrum van Parijs willekeurig mensen hebben neergestoken.

Een Franse journalist die in het operagebouw was en naar buiten liep toen het gebeurde zegt dat de politie de dader eerst probeerde neer te halen met een taser. Toen dat niet lukte, zou de politie de man met het mes hebben neergeschoten. Of de dader nog leeft is niet bekend. Ook over het motief en over de identiteit van de dader is niets bekendgemaakt. NU.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina