Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Yelyco 1 dwingt Condor tot uiterste

Yelyco 1 dwingt Condor tot uiterste

12/05/2018 05:24 - John Zaalman

Yelyco 1 dwingt Condor tot uiterste

 

PARAMARIBO - Condor heeft haar eerste echte testcase in de vrouwenhoofdklasse volleybalcompetitie overwonnen. In de topper van vrijdagavond werd Yelyco 1 in een vijfset thriller (22-25, 25-20, 25-17, 20-25, 16-14) teruggewezen. De zesvoudige kampioen behield daarmee ook nog haar ongeslagenschap.

Monica Calor maakte in de tiebreaker met een simpele ace een eind aan de enerverende partij. "Ik heb niets te zeggen. Mijn dames hebben goed gespeeld", is de korte reactie van Condor-coach Eric Aikman geweest. Het redelijk goed opgekomen publiek in de Ismay van Wilgen Sporthal heeft genoten van sprankelende momenten. Sandrina Hunsel, Ketura Margaret, Calor en Zoë van Bochove waren de puntenmaaksters bij Condor.

Yelyco-oefenmeester Fenno Misiedjan kijkt ondanks het resultaat terug op een goede partij. "Ik ben blij met wat het team gegeven heeft. We hebben Condor in ieder geval een boodschap meegegeven. En dat is dat we ready zijn. We hebben Sandrina Hunsel in ieder geval een paar keren kunnen stoppen. We moeten harder blijven werken." Janice Valies, de gezusters Sigourney en Odille Kamé, Lakeesha Esseboom en Chavelli Wip pikten de punten bij Yelyco 1.

Andere scores: Gideon - Yelyco 2 3-2 (18-25, 21-25, 25-20, 25-21, 15-13); jongens U23: Yelyco - Gideon 2-1 (25-21, 22-25, 25-23).

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina