Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Transvaal nipt langs Leo Victor

Transvaal nipt langs Leo Victor

12/05/2018 09:55 - Marinio Balsemhof

Transvaal nipt langs Leo Victor

 

PARAMARIBO - De bal is vrijdagavond weer aan het rollen gebracht met de wedstrijd tussen Leo Victor en Transvaal (0-1). De competities van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) lagen een week stil, om een signaal te geven aan de voetbalwereld en politie. Het viel op dat er vrijdag geen politie in het stadion aanwezig was.

Leo Victor die steeds de volle winst wist te halen uit de laatste drie wedstrijden, kon de trend niet voortzetten. Op het natte veld van het Franklin Essed Stadion maakte een goal van Debolah Akoela in de 53ste minuut het verschil. Gezien de wisselvallige prestaties van zijn club was Transvaal-coach Raymon Mannen erg blij met de overwinning.

"Gezien de ranglijst was het een belangrijke wedstrijd. Een wedstrijd winnen is lekker, maar een tegen Leo Victor die heel goed kan voetballen maakt het heerlijker", zei de coach na de wedstrijd. Door de overwinning stoot de ploeg Robinhood van de tweede plek, maar de rood-groenen moeten zondag nog in actie komen tegen Papatam.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina