Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Uitgescheiden bolletjes coke opnieuw ingeslikt

Uitgescheiden cocaïnebolletjes opnieuw ingeslikt

11/05/2018 15:22 - Van onze redactie

Uitgescheiden cocaïnebolletjes opnieuw ingeslikt

 

PARAMARIBO - Het gebeurt voor zover bekend heel zelden dat iemand die cocaïnebolletjes slikt een hartaanval krijgt, nog voordat hij met zijn smokkelwaar in het lichaam naar de luchthaven kan. Dat gebeurde Kenneth V.

Hij scheidde de bolletjes uit. Maar het opmerkelijke is dat hij ze vervolgens schoonmaakte en toen hij hersteld was van zijn hartinfarct slikte hij dezelfde bolletjes weer in en probeerde het totaal van 680 gram naar Nederland te smokkelen. Verder dan de Johan Adolf Pengel luchthaven kwam hij echter niet, want hij werd gesnapt.

Rechter Marie Mettendaf reageerde verbaasd op dit merkwaardige verhaal, vastgelegd in het onderzoekdossier. In antwoord op de vraag aan de verdachte wat hij met de cocaïne zou doen antwoordde hij dat hij die in Nederland had willen verkopen.

"Ik heb het gekocht en zou het daar verkopen", zei hij kort. Op andere vragen van de rechter sprak hij 's binnensmonds. Ze stelde de verdere behandeling uit tot 24 mei, in afwachting op een scheikundig rapport.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina