Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Satca schort acties op

Satca schort acties op

11/05/2018 17:52 - Wilfred Leeuwin

Satca schort  acties op

 

PARAMARIBO - De Vereniging van Surinaamse luchtverkeersleiders heeft na een, wat zij noemt een vruchtbaar gesprek te hebben gehad met de directeur van het ministerie van Openbare Werken Transport & Communicatie (OWC&T), haar acties opgeschort.

Het gesprek heeft plaatsgevonden op vrijdag 11 mei. Het ministerie heeft schriftelijk vastgelegd en bevestigd dat er vooruitlopend op de goedkeuring van het Ministerie van Binnenlandse Zaken, het Ministerie van OWT&C overeenstemming heeft bereikt met de Minister van Financiën om eind mei alvast aan alle SATCA leden de ATC- en shift toelagen toe te kennen.

Ook wordt bevestigd dat het Ministerie 'willing' is om de toelagen maandelijks toe te kennen, vandaar dat vooruitlopend op de goedkeuring die alvast eind mei 2018 worden uitbetaald en dat in de tussen tijd het administratieve in orde wordt gemaakt om dit ook daadwerkelijk maandelijks toe te kennen.

Het bestuur van de Satca heeft in een brioef de opschorting van de acties aan het ministerie bekend gemaakt en verwacht binnen niet al te lange tijd, een uitnodiging te ontvangen om een update te krijgen van de stand van zaken met betrekking tot de toelagen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen