Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Lichaam aangespoeld in Guyana

Lichaam in verre staat van ontbinding aangespoeld in Guyana

11/05/2018 02:07 - Van onze redactie

Lichaam in verre staat van ontbinding aangespoeld in Guyana

 

GEORGETOWN - In Guyana is donderdagmiddag het lijk van een man door vissers ontdekt ter hoogte van de Number 63 Beach bij de Corantijnrivier. Dit wordt bevestigd door de Guyanese politie. Het lichaam is in verre staat van ontbinding. Ter hoogte van de borststreek is een tattoo van een kruis met twee druppels.

Het vermoeden bestaat dat het om één der vermiste vissers gaat die eind april in Surinaamse wateren zijn beroofd. Daarbij vielen volgens verklaring van ooggetuigen twintig slachtoffers van wie er vijf overleefden. Drie lichamen werden geborgen en twaalf vissers worden nog vermist. De Guyanese politie heeft het lijk in beslag genomen en afgevoerd naar het mortuarium van het ziekenhuis in Skeldon, in afwachting van de identificatie.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina