Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Guyana: ontzield lichaam visser herkend aan tattoo

Guyana: ontzield lichaam visser herkend aan tattoo

11/05/2018 05:45

De tatoeage van visser Gavin O. (33) komt overeen met die op het lichaam dat donderdagmiddag is gevonden op een strand aan de Corantijnrivier.

De tatoeage van visser Gavin O. (33) komt overeen met die op het lichaam dat donderdagmiddag is gevonden op een strand aan de Corantijnrivier. Foto: dWT  

PARAMARIBO - Een tattoo op het ontzielde lichaam dat donderdagmiddag in Guyana is gevonden bij de Number 63 Beach aan de Corantijnrivier komt overeen met die op borstkas van een van de vissers die sinds de zeeroof van 27 april worden vermist. Dat verneemt de redactie van bronnen in Guyana.

Na de gruwelijke daad verspreidden collega's foto's van de vermiste vissers. Op een foto van de 33-jarige visser Gavin O. is een tattoo zichtbaar van een kruis met een anker. Deze afbeelding is ook gevonden op het lichaam dat donderdagmiddag aanspoelde in Guyana. 

Vorige week hebben de Kustwacht en de Maritieme politie drie lichamen geborgen die door Gum Air waren gelokaliseerd in de directe omgeving van de Wia Wiabank. Die lijken zijn nog niet geïdentificeerd. De Surinaamse politie heeft nog geen mededelingen gedaan over de vondst van het ontzielde lichaam in Guyana.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina