Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Gezochte verdachte meldt zich aan

Gezochte verdachte meldt zich aan

11/05/2018 20:52 - Van onze redactie

Gezochte verdachte meldt zich aan

 

PARAMARIBO - De gezochte verdachte H.K. heeft zich vrijdagochtend bij de politie aangemeld. Hij werd gezocht in verband met overtreding van de wet Verdovende middelen en deelneming aan een criminele organisatie.

Het Bestrijding Internationale Drugssmokkel-team (BID-team) merkte op 8 april tijdens een reguliere controle onregelmatigheden op. Uit nader onderzoek bleek dat een bagagecontainer een dubbele bodem had, waarin 55 pakken drugs verstopt waren. De container zou in de bagageruimte van het vliegtuig worden geplaatst.

Eerder zijn in deze zaak twee mannen aangehouden. De redactie verneemt dat de verdachte H.K. tijdens het onderzoek in beeld is gebracht en werd opgespoord. De politie zet het onderzoek voort.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina