Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Radiologische behandeling bij andere klinieken

Radiologische behandeling mogelijk bij andere klinieken

10/05/2018 18:01 - Aidy Pinas

Radiologische behandeling mogelijk bij andere klinieken

 

PARAMARIBO - Cliënten die verzekerd zijn bij Self Reliance, Parsasco en Assuria hoeven niet te vrezen. De voorzitter van de Surinaamse Vereniging van Assurantie Maatschappijen, Armand Achaibersing, garandeert dat er andere radiologieklinieken zijn waar ze terechtkunnen. Verzekerden zullen dus naar deze klinieken verwezen worden totdat de situatie is opgelost.

Vanaf 11 mei kunnen verzekerden van voornoemde assurantiemaatschappijen voor radiologische diensten niet terecht bij de ziekenhuizen, Radiologiekliniek Halfhide & Hofwijk, Bisesa, Medilab en het MRI-centrum. De dienstverleners hebben deze maatregel eerder deze week aangekondigd in een advertentie. De reden hiervoor zijn de achterhaalde tarieven die de verzekeraars betalen.

Achaibersing betreurt het dat de radiologen hebben aangeven dat de maatregel per 11 mei ingaat terwijl deze dinsdag is aangekondigd. Vorig jaar deed dit probleem zich ook voor. De radiologen hadden toen besloten dat cliënten moesten bijbetalen voor behandeling. De regering koos toen ervoor om het verschil uit het Zorgvoorzieningenfonds te betalen, zodat de cliënten niet gedupeerd zouden worden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen