Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • BREAKING: Politie in beraad

BREAKING: Politie in beraad

10/05/2018 17:28 - Merredith Bruce

Bestuursleden van de Surinaamse Politiebond.

Bestuursleden van de Surinaamse Politiebond. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Leden van het Korps Politie Suriname (KPS) zijn vanaf donderdagmiddag half vijf in beraad. De Centrale Meldkamer, Parketwacht, cellenhuisdiensten en Bestrijding Zware Criminaliteit hebben vrijstelling. Maar voor de overige diensten is de opdracht gegeven dat niemand uitrijdt of -vaart.

Het actiemodel is donderdagmiddag bepaald tijdens een spoedvergadering van de Surinaamse Politiebond. De actie volgt omdat onder meer overuurtegoeden op de zondagen en met de zondag gelijkgestelde feestdagen niet zijn uitbetaald. De actie houdt aan totdat "onrechtmatig handelen van de werkgever" wordt gecorrigeerd.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina