Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Actievoerende politie trekt aandacht parlement

Actievoerende politie trekt aandacht parlement

10/05/2018 21:55 - Naomi Hoever

Actievoerende politie trekt aandacht parlement

Foto: Wikipedia  

PARAMARIBO - Het bestuur van de Surinaamse Politie Bond (SPB) heeft donderdagavond leden van verschillende bureaus opgehaald omdat het vernam dat die worden verhinderd om de bondsvergadering te bezoeken. De politie is vanaf donderdagmiddag in beraad.

"Volgens de conventies mogen ze niet verhinderd worden hun vakbondsrechten uit te voeren", zegt voorzitter Raoul Hellings. "Het beraad gaat door totdat er een aanvaardbare oplossing is." De leden zijn nu bijeen op de politie-academie. In colonne reden de leden van de politie op de fiets en in de auto door de binnenstad naar de politie-academie.

Onderweg maakten de leden een tussenstop voor het DNA-gebouw. Dit maakte dat parlementsleden die op dat moment in vergadering waren naar buiten liepen. Hellings noemt de tussenstop bij het parlementsgebouw een toeval. "We zijn gestopt omdat er een breuk kwam in de colonne."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen