Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Rozenstruik wint ondanks gele kaart

Rozenstruik wint ondanks gele kaart

07/05/2018 10:03 - Van onze redactie

Rozenstruik wint ondanks gele kaart

Foto: MMA today  

PARAMARIBO - De Surinaamse wereldkampioen kickboksen Jairzinho Rozenstruik heeft zondag een gevecht in Mix Martial Arts (MMA) gewonnen in Japan van zijn tegenstander Andrey Kovalev uit Oekraïne. De twee kwamen tegen elkaar uit tijdens Rizin 10, een MMA-toernooi georganiseerd door de Rizin Fighting Federation.

Rozenstruik kreeg een gele kaart voordat het gevecht begon, omdat hij volgens de organisatie teveel vaseline op het gezicht had laten smeren. Ondanks deze tegenvaller was 'Bigi Boi' de betere man tijdens het gevecht. Volgens de website MMA today dwong hij zijn vermoeide rivaal Kovalev ongeveer een minuut tegen de mat.

De Surinaamse kampioen raakte de Oekraïense vechter met een mooie vloertrap en een geaarde knie in het gezicht. Rozenstruik besloot zijn debuut bij Rizin met een indrukwekkende split decision-overwinning op een ervaren en stevige tegenstander.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina