Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • ‘Intern beginnen is extern winnen’

‘Intern beginnen is extern winnen’

21/04/2018 03:32 - Merredith Bruce

Angela van der Kooye (rechts), vrijdag tijdens de persconferentie over het communicatiecongres.

Angela van der Kooye (rechts), vrijdag tijdens de persconferentie over het communicatiecongres. Foto: Jason Leysner  

PARAMARIBO - Er wordt soms alleen maar aandacht besteed aan de externe communicatie, terwijl de interne communicatie minstens even belangrijk is. Dat stelt Angela van der Kooye, voorzitter van het Centrum voor Communicatie en Public Relations (CCPR). Dit is de reden waarom het centrum ‘Interne communicatie’ heeft gekozen als onderwerp van zijn communicatiecongres op 24 en 25 mei in TBL Cinemas.

Ze heeft vrijdag op een persconferentie verteld hoe het programma van het tweejaarlijkse congres eruit zal zien. Het wordt voor de tweede keer gehouden. Deelname aan het evenement is niet gratis. Wie vóór 1 mei registreert betaalt 199 US dollar, omgerekend ruim 1500 SRD, en daarna wordt het 255 US dollar (ruim 1900 SRD). Studenten betalen 99 US dollar (SRD 743). Er zullen tijdens het congres masterclasses en seminars verzorgd worden. Daarbij zullen via verschillende invalshoeken onderwerpen rondom interne communicatie aan de orde zullen komen.

Van der Kooye: "We willen niet dat je alleen komt zitten, maar dat je ook echt mee gaat doen en sommige zaken gaat (her) ontdekken en delen met de mensen in de zaal." Verschillende sprekers zullen hun ervaring over communicatie delen en er is ook een paneldiscussie. Voor de seminars en paneldiscussies zijn er aparte tarieven. Er is ook een beurs gekoppeld aan het congres.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina