Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • SVWR bestaat 10 jaar

SVWR bestaat 10 jaar

15/04/2018 19:41

SVWR bestaat 10 jaar

Foto: Sommenfabriek.nl  

PARAMARIBO - De Surinaamse Vereniging van Wiskunde- en Rekenleraren (SVWR) bestaat maandag precies 10 jaar. In verband met dit heugelijk feit is er voor leden en genodigden op zaterdag 21 april een jubileumontvangst in het auditorium van Self Reliance. Dat meldt de organisatie in een nieuwsbericht.

Aanleiding voor de oprichting van deze vakorganisatie was in december 2007 toen reken- en wiskundedocenten van de middelbare scholen op het IOL tijdens een workshop tot de conclusie kwamen dat het heel slecht gesteld is met ons reken- en wiskundeonderwijs, in het bijzonder met het rekenonderwijs op de basisschool. De participanten voelden zich medeverantwoordelijk om een bijdrage te leveren "dit gemis" te verhelpen.

De initiatiefnemers van de oprichting van de vereniging waren de docenten Helianthe Wolfjager-Limon, Annelies Sabajo-Adriaans, Diana Getrouw, Randjiet Jhagroe en Ewald Levens. Het  huidige bestuur bestaat uit Ewald levens, Shanti Venetiaan, Shanine Sjauw Koen Fa en Ashok Rambali. De SVWR heeft in de afgelopen jaren een aantal onderwijsprojecten uitgevoerd en is thans een begrip in onze samenleving.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina