Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Kluivert 'topfavoriet' bij Premier League-club

Kluivert 'topfavoriet' bij Premier League-club

15/04/2018 10:01

Kluivert 'topfavoriet' bij Premier League-club

Foto: GETTY  

LONDEN - De naam van Patrick Kluivert is plots opgedoken bij Premier League-club West Bromwich Albion. Hij zou daar de nieuwe manager worden, meldt de Engelse media. West Bromwich koerst momenteel af op directe degradatie.

Waar de naam van Kluivert exact vandaan komt, is niet helemaal duidelijk. Begin maart werd de voormalig spits van onder meer Ajax, FC Barcelona en het Nederlands elftal nog gelinkt aan Oxford United. Boulevardkrant The Sun hielp dat gerucht toen de wereld in.

Kluivert heeft nog niet veel ervaring als zelfstandig trainer. Hij stond in het seizoen 2011/'12 aan het roer bij Jong FC Twente en was daarna twee jaar assistent van Louis van Gaal bij Oranje. Later werd hij bondscoach van Curaçao, jeugdtrainer bij Ajax en directeur bij Paris Saint-Germain.

West Bromwich koerst momenteel af op directe degradatie. Met nog vijf wedstrijden te spelen is het gat naar een veilige zeventiende plaats liefst tien punten. Manager Alan Pardew werd begin april op straat gezet. Voetbalprimeur.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina