Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Kimberley Naarendorp op Miss Eco-verkiezing

Kimberley Naarendorp op Miss Eco International verkiezing

15/04/2018 14:05 - Van onze redactie

Kimberley Naarendorp (links) op de foto met de missen uit Portugal, Bulgaria en Japan

Kimberley Naarendorp (links) op de foto met de missen uit Portugal, Bulgaria en Japan Foto: Facebook / Kimberley Naarendorp  

PARAMARIBO - Kimberley Naarendorp, die op de vijfde plaats eindigde van de Miss Tropical Beauties Suriname Verkiezing 2017, vertegenwoordigt Suriname op de Miss Eco International Verkiezing in Egypte. De grote finale vindt plaats op 27 april.

"Wij vinden het ten eerste belangrijk dat Suriname weer bekendheid krijgt in een ander deel van de wereld. Ons land heeft een prachtig ecosysteem en de deelname is een manier om dit aan de wereld te tonen. Voor de stichting is het heel belangrijk om zo onze internationale contacten op pageant-gebied te versterken", vertelt Jermain Tjin A Koeng van de Stichting Beauties of Suriname Pageant, de organisatie achter de Miss Tropical Beauties Suriname-verkiezing.

Miss Eco International is een schoonheidswedstrijd die voor de vierde keer wordt georganiseerd met de wens om de planeet te behouden en het ecotoerisme van elk deelnemend land te bevorderen. De winnares krijgt een diplomatiek paspoort van de Verenigde Naties om de wereld rond te reizen en ecovriendelijke activiteiten en projecten te promoten. Vorig jaar won de Canadese Amber Bernachi de verkiezing.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina