Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'Verontschuldiging is volwassen stap'

'Verontschuldiging is volwassen stap'

14/04/2018 00:02 - Jason Pinas

Een archieffoto van Curtis Hofwijks en Maisha Neus in het parlement. Hofwijks heeft vrijdag zijn verontschuldigingen aangeboden aan onder anderen Neus en Immilioh Lens.

Een archieffoto van Curtis Hofwijks en Maisha Neus in het parlement. Hofwijks heeft vrijdag zijn verontschuldigingen aangeboden aan onder anderen Neus en Immilioh Lens. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - Maisha Neus en Immilioh Lens, twee personen aan wie Curtis Hofwijks vrijdagochtend zijn verontschuldigingen heeft aangeboden, noemen de actie van Hofwijks een “volwassen stap”. Ook de overige personen aan wie de verontschuldiging was gericht, hebben die naar verluidt geaccepteerd.

Neus: "We hebben thuis bij mij alles besproken en de plooien zijn nu gladgestreken. Wat mij betreft is dit hoofdstuk afgesloten." Lens zegt dat hij ernstig is gekwetst door de uitlatingen op Facebook, maar hij heeft toch gemeend het excuus te accepteren.

"Hij heeft me pijnlijke dingen gezegd en ik heb daarom ook hiertegen aangifte gedaan bij de politie. Maar nu hij zich publiekelijk heeft verontschuldigd, ga ik de zaak intrekken", laat Lens weten. De stap van Hofwijks toont volgens Lens grootheid en leiderschap.

Zijn pardon is volgens Hofwijks ook aan het adres van de regering en president Desi Bouterse. Hofwijks benadrukt dat hij zich niet voor de protesten of de terechte kritiek verontschuldigd. "Want het beleid is nog steeds niet wat wij willen en wat het volk verdient."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina