Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Surveillance politie opgevoerd

Surveillance politie opgevoerd

14/04/2018 03:32 - Gilliamo Orban

Surveillance politie opgevoerd

Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - De surveillance van de politie zal in verschillende gebieden in het land opgevoerd worden. Dit is een van de maatregelen die wordt doorgevoerd om de criminaliteit in het binnenland te bestrijden, in het bijzonder het Paramaccaans gebied.

Na een geval van diefstal middels geweldpleging heeft minister Stuart Getrouw van Justitie en Politie contact gehad met districtscommissaris Margaretha Malontie van Paramacca en de leiding van het Korps Politie Suriname. Er zijn speciale eenheden en een onderzoeksteam ingezet om zowel preventief en indien nodig repressief op te treden. Ook is te Paranam een speciale eenheid van de politie gestationeerd.

De bezorgdheid vanuit het parlement en andere delen van de samenleving over de bestrijding van de criminaliteit wordt door het ministerie serieus genomen. Volgens de burgermoeder is er een roversbende actief op zowel de weg als rivier en moet deze zo spoedig mogelijk in de kraag worden gevat. Zij wijst erop dat de politie van Snesikondre niet beschikt over vervoer en slechts kan uitrukken met medewerking van de politie van Moengo.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina