Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Scholarship fair mikt op meer aanvragen

Scholarship Fair mikt op meer aanvragen

14/04/2018 05:28 - Amanda Palis

Enkele studenten bij de stand van Nederland, vrijdag tijdens de opening van de International Scholarship Fair in het KKF-gebouw..

Enkele studenten bij de stand van Nederland, vrijdag tijdens de opening van de International Scholarship Fair in het KKF-gebouw.. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - “Jullie hebben oneindig veel mogelijkheden. Het eist moed om uit je comfortzone te stappen, maar wat je daarvoor terug krijgt is veel meer waard”, zei minister Lilian Ferrier van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur tijdens de opening van de International Scholarship Fair vrijdag in het KKF-gebouw.

De bewindsvrouw drukte de jongeren vooral op het hart om deze kans aan te grijpen. "Laat het niet alleen bij informatie vergaren blijven, maar denk actief na over je toekomst. Wij onderkennen dat het belangrijk is dat deze beurzen beschikbaar zijn gesteld, maar dan moeten we er wel gebruik van maken." De beurs wordt voor de derde keer wordt georganiseerd door de Organisatie van Amerikaanse Staten en de Braziliaanse ambassade.

Jongeren krijgen daarbij de mogelijkheid om door middel van studiebeurzen in het buitenland een bachelor-, master- of doctorale graad te halen. Tijdens de beurs werden er verschillende presentaties gehouden door afgestudeerden die via een beurs een master- of doctorale studie hebben afgerond.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina