Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Man rukt halsketting ex-schoonmoeder weg

Man rukt halsketting ex-schoonmoeder weg

14/04/2018 16:48

Man rukt halsketting ex-schoonmoeder weg

 

PARAMARIBO - De 28-jarige Diego S. is kort na een beroving aan de Lenieweg, in het ressort Nieuwe Haven, aangehouden door een lid van de Motor Surveillance Dienst (MSD). Diego wordt ervan verdacht zijn ex-schoonmoeder van haar halsketting te hebben beroofd, aldus de politie zaterdag op haar website.

Volgens de verklaring van het slachtoffer was ze woensdag thuis met haar dochter, de ex-vriendin van Diego, toen de verdachte hen een bezoek bracht. Voor zijn vertrek liep hij naar de vrouw toe en vroeg haar om SRD 5. Ze hield hem voor dat ze geen geld had. Hij deed alsof hij naar buiten liep, maar keerde zich plotseling om en rukte de halsketting weg. Na zijn daad koos hij het hazenpad, richting de Slangenhoutstraat.

De ex-schoonmoeder sloeg gelijk alarm, waardoor omstanders de achtervolging inzetten. De MSD'er die in de directe omgeving surveilleerde speelde in op het hulpgeroep van omstanders en hield de vluchtende dief aan. De buit is bij hem gevonden. De halskettingdief is overgebracht naar het politiebureau, waar hij na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering is gesteld.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina