Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Lijk aangetroffen onder balkon Van Roseveltkade

Lijk aangetroffen onder balkon Van Roseveltkade

14/04/2018 11:02 - Van onze redactie

Het levenloze lichaam dat is aangetroffen op de hoek van de Louiselaan en Van Roseveltkade wordt afgevoerd door de politie.

Het levenloze lichaam dat is aangetroffen op de hoek van de Louiselaan en Van Roseveltkade wordt afgevoerd door de politie. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Het ontzielde lichaam van een man is zaterdagochtend onder het balkon van een leegstaande woning op de hoek van de Louiselaan en Van Roseveltkade aangetroffen. Een voorbijganger maakte melding hiervan. Het is vooralsnog onduidelijk of de man een dakloze was die een natuurlijke dood is gestorven.

Buurtbewoners zeggen dat de man elke avond op dezelfde locatie postvatte. Hij werd voor het laatst tegen twee uur in de ochtend gezien. Het ontzielde lichaam lag vermoedelijk langer dan vier uren onder het balkon, omdat er al sprake was van lijkstijfheid.

Na het forensische onderzoek werd de overledene afgevoerd. Het is niet bekend of het lichaam in beslag genomen zal worden. De politie van ressort Centrum heeft de zaak in onderzoek.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina