Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Rusland dreigt uitvoer titanium te staken

Rusland dreigt uitvoer titanium te staken

13/04/2018 22:43

Rusland dreigt uitvoer titanium te staken

 

MOSKOU - Rusland dreigt te stoppen met de export van titanium voor vliegtuigfabrikant Boeing. De maatregel kan een van de reacties zijn op de Amerikaanse sancties tegen het land, meldt het Russische persbureau RIA.

Het Russische bedrijf VSMPO-Avisma is de grootste titaniumproducent ter wereld. Washington kondigde eerder deze maand sancties aan tegen een groep Russen rond president Vladimir Poetin, waaronder enkele vooraanstaande zakenlieden. Onder meer multimiljardair Oleg Deripaska, Gazprom-baas Alexei Miller en het grote aluminiumconcern Rusal staan op de lijst. NU.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina