Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Curtis heeft spijt

Curtis heeft spijt

13/04/2018 11:30 - Naomi Hoever

Curtis heeft spijt

 

PARAMARIBO - Curtis Hofwijks zat vrijdagmorgen niet op het Onafhankelijkheidsplein om te protesteren, maar om spijt te betuigen. De man die begon met de solo-protesten in november 2015 zegt sorry aan de samenleving in het bijzonder aan Imilioh Lens, Priscilla Dawsa en Maisha Neus, omdat hij van oordeel is dat hij op sommige momenten onaangenaam is geweest naar deze personen en ook anderen.

Met een bord waarop prijkt 'Sorry' zat hij vrijdagochtend op het Onafhankelijkheidsplein. Dit besluit nam hij nadat hij aan zelfreflectie had gedaan. Hij heeft een uur op het plein gezeten en is rond negen uur vertrokken. "Ik vond het nodig op deze manier te corrigeren", zegt Hofwijks spijtig. Hij zegt dat hij de afgelopen periode te veel ruimte heeft gegeven aan emoties en frustraties. "Dit is niet de persoon die ik wil zijn. Ik streef ernaar om iemand te zijn die elke ziel inspireert het beste uit zich zelf te halen."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen