Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Drugs in bagagecontainer: twee aanhoudingen

Twee verdachten aangehouden in 63 kilo-drugszaak

12/04/2018 21:44 - Van onze redactie

Twee verdachten aangehouden in 63 kilo-drugszaak

Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - Twee mannen die verdacht worden van betrokkenheid in de zaak waarbij zondag 55 pakken drugs in een container werden aangetroffen, zijn in verzekering gesteld door de politie. De mannen waren belast met beladingswerkzaamheden op de Johan Adolf Pengel-luchthaven.

De drugs met een gewicht van ongeveer 63 kg werden aangetroffen in een dubbele bodem van een container. De container zou geplaatst worden in de bagageruimte van een KLM-vliegtuig dat op vertrek stond naar Nederland. De politie onderzoekt de zaak verder.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina