Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • SNL bij laatste vier halve finale bekercompetitie

SNL bij laatste vier halve finale bekercompetitie

12/04/2018 01:24 - Marinio Balsemhof

SNL bij laatste vier halve finale beker

 

PARAMARIBO - SNL heeft zich woensdagavond als laatste geplaatst bij de halve finalisten van de bekercompetitie van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB). In het Franklin Essed stadion zetten zij Real Leiding met 3-1 aan de kant. Goals kwamen van Renzo Akrosi, Giovanni Blatz, en Fabian Lijkwan. De tegengoal kwam op naam van Joël Seijmonson.

De ploeg van Real Leiding maakte het SNL niet makkelijk. In beide helften boden zij flink wat tegenstand, maar het lukte niet om de kansen in doelpunten om te zetten. Dat kwam hen duur te staan want vier minuten voor het einde van de eerste helft kwam SNL door een vrije trap van Akrosi op voorsprong; 1-0. Drie minuten later verdubbelde Blatz de voorsprong.

De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld als de eerste. Deze keer kwam de ploeg van Leiding wel tot scoren. De SNL-doelman kon een vrije trap van Julnes Plet niet onder controle houden, waardoor Seijmonson de achterstand kon reduceren; 2-1. Zijn ploeg leek hierdoor vleugels te krijgen, maar hun hoop werd de grond ingeboord door Lijkwan; 3-1.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina