Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ontzield lichaam in voertuig aangetroffen

Ontzield lichaam in voertuig aangetroffen

12/04/2018 20:37 - Van onze redactie

Ontzield lichaam in voertuig aangetroffen

 

PARAMARIBO - Het ontzielde lichaam van een man is donderdagmiddag aangetroffen in een zwartgelakt voertuig in een zijstraat van de Verlengde Gompertsstraat te Paramaribo-Noord. Buurtbewoners alarmeerden de politie omdat het voertuig langer dan een week in de straat geparkeerd stond.

Toen de politie op onderzoek uitging, vond zij in het voertuig het levenloze lichaam van een man in verre staat van ontbinding. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast waarna het  lichaam voor obductie in beslag werd genomen.

Het voertuig werd door een sleepwagen naar het politiebureau gebracht voor nader onderzoek. De identiteit van de man is nog niet bekend. Het is evenmin duidelijk of er sprake is van een misdrijf. De politie onderzoekt de zaak verder.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina