Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • ‘Jezus is mijn getuige’

‘Jezus is mijn getuige’

12/04/2018 15:48 - Van onze redactie

‘Jezus is mijn getuige’

 

PARAMARIBO - “De mensen zijn in mijn huis gekomen en hebben me zomaar afgetakeld”, verklaarde een getuige woensdag met een luide stem aan rechter Dinesh Sewratan. Hij is op 9 februari mishandeld door Mahesh R. alias Big Boy en diens vrouw.

Volgens de getuige lag hij te slapen in zijn huis toen het tweetal hem aanviel. De vrouw bracht hem een kapverwonding toe op zijn voorhoofd. Hij probeerde daarna  te vluchten via de achterdeur, maar werd opgewacht door Big Boy die hem met een eind hout bewerkte. Het slachtoffer liep een ribfractuur op door de mishandeling.

Zowel Mahesh als zijn vrouw heeft op een eerdere zitting verklaard, dat het slachtoffer hun dochter vaker heeft gemolesteerd. Dat is volgens hun de voornaamste reden dat zij hem een pak slaag hebben gegeven. Toen de getuige hiermee werd geconfronteerd, reageerde hij geschokt en snikte: "Ik heb dat nooit gedaan. Mijn kleinkind is bijna zeven jaar, hoe ga ik een kind van tien jaar molesteren? Dat is een baby. U mag mij geloven, Jezus is mijn getuige."

Mahesh en zijn vrouw verklaarden verder, dat ze niet op het erf van het slachtoffer zijn geweest. "We hadden wel gedronken, maar we zijn niet op zijn erf gegaan. We hebben op straat gevochten", lieten zij weten. Die verklaring is behalve door het slachtoffer, ook door meerdere buurtbewoners tegengesproken. De rechter stelde de zaak uit naar 8 mei. Op die dag worden enkele andere getuigen gehoord.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina