Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • BREAKING: Vliegtuig maakt noodlanding bij Manglie's rijstbedrijf

BREAKING: Vliegtuig maakt noodlanding bij Manglie's rijstbedrijf

12/04/2018 14:28 - Beta Debidien

BREAKING: Vliegtuig maakt noodlanding bij Manglie's rijstbedrijf

 

NIEUW-NICKERIE - Een eenmotorig vliegtuig heeft donderdagmiddag rond één uur een noodlanding gemaakt op de airstrip van Manglie's rijstbedrijf langs de Ataoellaweg in district Nickerie. De twee passagiers – een Amerikaan en een Argentijn – zijn afgevoerd naar het politiebureau in verband met het onderzoek.

De redactie verneemt dat het toestel vermoedelijk op weg was naar Frans-Guyana toen de piloot melding maakte van motorische problemen. Naar verluidt is burgerluchtvaartautoriteit Casas al in kennis gesteld. Het vliegtuig wordt bewaakt door de politie.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina