Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Robinhood knikkert Leo Victor uit bekertoernooi

Robinhood knikkert Leo Victor uit bekertoernooi

11/04/2018 14:29 - Marinio Balsemhof

Robinhood heeft Leo Victor dinsdag uit de bekercompetitie gewipt.

Robinhood heeft Leo Victor dinsdag uit de bekercompetitie gewipt. Foto: Jason Leysner  

PARAMARIBO - Robinhood maakt dit seizoen nog steeds kans op een dubbelslag. De nummer twee van de eerste divisie van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) won dinsdagavond de topper met 4-0 van Leo Victor en plaatste zich voor de halve finale van de bekercompetitie.

Cerezo Haabo, Roché Rosebel, Ivanildo Rozenblad en Ayad Godliep scoorden de goals voor Robinhood, dat de hele wedstrijd de bovenliggende partij was. Leo Victor werd al op eigen helft klemgezet en na balverovering probeerde 'Bin' zo snel mogelijk tot doelpunten te komen. Dat lukte want Haabo en Rosebel zorgden ervoor dat hun ploeg met een 2-0 voorsprong de rust inging.

De tweede helft toonde hetzelfde spelbeeld en ook in deze periode maakte Robinhood twee goals, waarvan die van Godliep een juweeltje was. De aanvaller krulde een hoekschop rechtstreeks in het doel; 3-0. Rozenblad maakte de vierde treffer na een goed opgezette aanval.

In de halve finale komt Robinhood uit tegen West United uit de tweede divisie. De Coroniaanse ploeg schakelde zondag Tahiti uit Brokopondo met 5-1 uit. Notch, dat zondag zijn plaats bij de laatste vier veiligstelde, weet na vanavond wie zijn tegenstander wordt. De ploeg treft de winnaar van de ontmoeting tussen SNL en Real Leiding.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina