Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 18 personen opgepakt bij actie mensenhandel

18 personen opgepakt bij actie mensenhandel

11/04/2018 11:07 - Van onze redactie

18 personen opgepakt bij actie mensenhandel

 

PARAMARIBO - Bij een actie tegen mensenhandel heeft een interventie-eenheid van de politie achttien personen aangehouden. Het gaat om twaalf Dominicaanse vrouwen en zes Surinamers, meldt de afdeling voorlichting van het Korps Politie Suriname (KPS).

De controle in Tapoeripa, Drey Pada en andere gebieden in het district Brokopondo, was in samenwerking met de Binnenlandse Nationale Veiligheid Dienst (BNV) en het Nationaal Leger.

Drugs, wapens, munitie en een grote partij smokkelgoederen, goud en een geldsbedrag zijn tijdens deze actie in beslag genomen. Hangende het verdere onderzoek zijn de zes Surinamers  in verzekering gesteld. De twaalf Dominicaanse vrouwen zijn in vreemdelingenbewaring genomen in afwachting op het proces van uitzetting.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen