Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Sigourney Kamé wint Female Sport award

Sigourney Kamé wint Female Sportmanship award

10/04/2018 04:08 - John Zaalman

Sigourney Kamé ontving maandagavond de Female Sportsmanship-award.

Sigourney Kamé ontving maandagavond de Female Sportsmanship-award.  

PARAMARIBO - Sigourney Kamé is in de Verenigde Staten van Amerika een award rijker. De Surinaamse volleybalinternational ontving maandagavond tijdens de Florida Atlantic University Award show de Female Sportsmanship-award. "Ik dank God voor zijn genade", liet ze weten. Het gala vindt jaarlijks plaats aan het eind van elk schoolseizoen.

"Ik had dit ook sowieso niet kunnen bereiken zonder mijn geweldige teamgenoten en coaches en ook support van zovelen vanuit Suriname." Eerder in het volleybalseizoen 2017-2018 nam Kamé ook al twee onderscheidingen in ontvangst: de awards voor All Conference USA First Team en All Conference USA Academic Team.

Met de Florida Atlantic University drong ze door tot de Conference USA Championships Tournament, waar haar ploeg vijfde werd. Kamé, die het ook op school heel goed doet, reist over ongeveer een maand af naar Suriname.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen