Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • AS Roma knikkert Barca uit de CL

AS Roma knikkert Barca uit de CL

10/04/2018 21:52

AS Roma knikkert Barca uit de CL

Foto: AFP  

ROME - Niemand geloofde er nog in, doorgaan van AS Roma in de Champions League was na de 4-1 nederlaag in Barcelona vorige week slechts een fabeltje. Maar niets bleek minder waar, want met een daverende 3-0 overwinning in Italië gaat AS Roma door. Lionel Messi en co liggen uit het miljoenenbal.

Roma begon ijzersterk aan de wedstrijd. Al in de zesde minuut werd het 1-0 door een doelpunt van natuurlijk goalgetter Edin Dzeko. Daarna bleef het erg lang rustig en vielen er geen doelpunten. De tijd begon dus te dringen, een stunt bleef ver weg. Maar na een klein uur spelen sloeg Daniele de Rossi plots toe.

De clubheld benutte een strafschop na een overtreding van Gerard Piqué. Maar 2-0 was nog altijd niet voldoende. De ontlading was dan ook gigantisch toen Kostas Manolas, de Griekse mandekker, in de 82e minuut de derde maakte.

Het was daarna hangen en wurgen maar Roma hield stand tegen Luis Suarez, Lionel Messi en co en is nu bij de laatste vier in het belangrijkste Europese clubtoernooi. Exit voor de Catalanen. Soccernews.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina