Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Zeven aanhoudingen drugsvliegtuig Saramacca

Zeven personen aangehouden in vliegtuigzaak

14/03/2018 10:12 - Van onze redactie

Zeven personen aangehouden in vliegtuigzaak

Foto: Facebook  

PARAMARIBO - Zeven personen zijn aangehouden in de zaak waarbij een vliegtuig met drugs werd aangetroffen in Saramacca. Het betreft twee buitenlanders en vijf Surinamers. De redactie verneemt dat door goed speurwerk van een gemengde eenheid de aanhoudingen konden worden verricht.

Ten tijde van de aanhouding waren de verdachten bezig met strafbare handelingen. Er werd meer dan 400 kilogram aan drugs aangetroffen en in beslag genomen. Het vliegtuig is aangetroffen aan de Oost-Westverbinding ter hoogte van km 80 in het district Saramacca. De locatie die een rijstveld moest voorstellen heeft een geavanceerde landingsbaan die langer is dan twee kilometer.

De redactie heeft verder vernomen dat het terrein aan dezelfde eigenaar behoort als het terrein waar recent nog een duikboot werd aangetroffen en in beslag werd genomen. Daarbij werden drie Columbianen en een Cubaan aangehouden. Naar verluidt zijn dinsdagmiddag tijdens de actie schoten gelost.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina