Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Palu vraagt regering om huiswerk te maken

Palu vraagt regering om niet weer in gebreke te blijven

14/03/2018 03:32 - Van onze redactie

Palu-parlementariër Cleon Gonsalves Jardin de Ponte hoopt dat de regering haar huiswerk maakt voordat het ultimatum van de OBS verstrijkt.

Palu-parlementariër Cleon Gonsalves Jardin de Ponte hoopt dat de regering haar huiswerk maakt voordat het ultimatum van de OBS verstrijkt. Foto: YouTube  

PARAMARIBO - Palu-parlementariër Cleon Gonsalves Jardin de Ponte van Coronie is tevreden dat de boot- en bushouders na een week sinds maandag weer werken. Hij hoopt dat de regering al haar zaken in orde maakt en niet weer in gebreke blijft. Daarvoor krijgt zij twee weken de tijd. Dit ultimatum is zaterdag tijdens een algemene ledenvergadering van de Organisatie van Bus- en Boothouders gesteld.

Palu had tijdens de actie in een verklaring betreurd dat scholieren uit het district gedupeerd worden en zodoende achterraken met hun leerstof. De partij had een bus beschikbaar gesteld voor dagelijks transport van leerlingen die in Nickerie middelbaar en technisch onderwijs volgen. Gonsalves zegt dat zeker achttien scholieren hiervan gebruik hebben gemaakt. "Mocht de regering weer in gebreke blijven, dan zijn wij bereid om weer in te komen", zegt de volksvertegenwoordiger.

Hij benadrukt dat de partij dit doet, omdat Coronie "het meest achtergestelde district" is. Hij stelt verder dat de slagingspercentages van de laatste jaren ook niet positief waren. Gonsalves zegt dat de partij zich daarom verplicht voelde om in te komen. "Laten we hopen dat de regering niet weer in gebreke blijft."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina