Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'Geen droom is te groot of te klein'

'Geen droom is te groot of te klein'

12/03/2018 17:57 - Donovan Mijnals

De jongerengroep van On Stage Performing Arts presenteerde vrijdag het theaterstuk 'Dreams'

De jongerengroep van On Stage Performing Arts presenteerde vrijdag het theaterstuk 'Dreams'  

PARAMARIBO - “Dit jaar willen we onszelf uitdagen om andere concepten uit te proberen”, deed On Stage-directeur Joelle Chiu Hung uit de doeken in een eerder interview met dWT. Dat het haar ernst is, bleek vrijdag met de muscial 'Dreams', de eerste voorstelling die gepresenteerd werd door de jongerengroep van On Stage Performing Arts. "Het idee kreeg pas echt gestalte toen we met zijn allen naar de bioscoop zijn gegaan", vertelt Rodney Martodrono.

De docent heeft het stuk samen met Chiu Hung geregisseerd. Samen kozen ze de film 'The Greatest Showman' uit omdat ze verwachtten dat die de studenten ontzettend zou inspireren. Twee van de liedjes die in de soundtrack van de film voorkomen, zijn ook in het stuk verwerkt. "Het is een film die je absoluut gezien moet hebben met dezelfde boodschap die wij ook in het stuk hebben opgenomen: 'No dream is too big or too small'!"

'Dreams' is één van de eerste projecten die On Stage dit jaar op schema heeft staan. Zondag rondden kinderen van de Nassy Brouwerschool een project af dat donderdag onder leiding van Marjory Helstone van start was gegaan. Later deze maand verwacht de school hoog bezoek uit de Verenigde Staten. Leden van de Kinjaz, een veelgeprezen dansgroep, doen dan de school aan voor onder meer workshops.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina