Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Remsysteem lijkt oorzaak aanrijding Lachmonstraat

Remsysteem vermoedelijk oorzaak aanrijding Lachmonstraat

11/03/2018 18:21 - Van onze redactie

Remsysteem vermoedelijk oorzaak aanrijding Lachmonstraat

Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Een defect remsysteem is vermoedelijk de oorzaak van het verkeersongeval aan de Jagernath Lachmonstraat waarbij de 39-jarige Radjinderkoemar Ramasre vrijdagmiddag het leven liet. Een van de passagiers is opgenomen op de Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis, terwijl de andere inzittende met de schrik vrij kwam.

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat Ramasre over de Jagernath Lachmonstraat reed in de richting van de Coesewijnestraat. Op een gegeven moment moet het remsysteem van zijn voertuig zijn uitgevallen. Het voertuig, een truck van het merk Benz, raakte hierdoor tegen een elektriciteitsmast en belandde op zijn zij. De politie van Flora zet het onderzoek voort.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina