Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Politie sluit nachtclub Miami na stunt met paard

Politie sluit nachtclub Miami na stunt met paard

11/03/2018 03:15

Politie sluit nachtclub Miami na stunt met paard

Foto: Socimage.com  

MIAMI BEACH - Een nachtclub in de Amerikaanse stad Miami heeft geen vergunning meer, nadat een schaars geklede vrouw op een paard het pand binnen kwam rijden. De club Mokai Lounge was op dat moment vol en dat vond het beest niet prettig.

Op beelden die door toeschouwers werden geschoten, is te zien dat het paard de club binnenkomt en even later lijkt te struikelen, waarbij de vrouw wordt afgeworpen. Onderzoek moet nu uitwijzen of de club schuldig is aan dierenmishandeling en of het publiek op enig moment tijdens de stunt in gevaar is geweest.

De politie heeft het paard gevonden, het beest lijkt het goed te maken. De burgemeester van Miami reageerde in een verklaring verbolgen: "Dierenmishandeling is een verwerpelijke en vreselijke daad." De eigenaar van de club zegt dat hij niet op de hoogte was van de stunt. Hij verleent zijn medewerking aan de autoriteiten, liet hij weten aan lokale media. BD.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina