Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Misiedjan brengt cd met grote hits uit

Misiedjan brengt cd met grote hits uit

11/03/2018 20:59 - Van onze redactie

Misiedjan brengt cd met grote hits uit

Foto: JM  

PARAMARIBO - Johan Misiedjan heeft een cd uitgebracht met zijn grote hits. Op ‘Latin from Suriname The Best of Master Johan Misiedjan’ staan elf grote hits van de Aucaanse latinartiest, waaronder zijn twee nieuwe songs.

"Je kunt hem zien als een people's choice. De liederen op de schijf zijn door jullie tot hits gemaakt. Het publiek bepaalt als een lied een hit wordt", vertelt de zanger en songwriter aan dWT. De "best of'-cd is voor hem belangrijk, omdat hij in zijn verzameling verschillende generaties bij elkaar heeft gebracht. Het gaat allemaal om hits uit twee decennia.

Na het grote succes met zijn kizomba-song 'Sisa' en nu de single 'Swiet Suriname', is er een grote vraag naar een cd met de grote hits van Johan Misiedjan. "Ondanks dat ze online op iTunes te koop zijn, zoeken de fans naar een fysieke cd met 'Sisa' en 'Swiet Suriname' erop voor hun collectie. Zo is de 'Latin from Suriname The Best of Master Johan Misiedjan'-cd ontstaan", besluit de 'Latin King'.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen