Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Inter Moengotapoe wint van Leo Victor

Inter Moengotapoe wint van Leo Victor

11/03/2018 22:39 - Frank Finisie

Inter Moengotapoe wint van Leo Victor

 

PARAMARIBO - Inter Moengotapoe is door de 1-0 overwinning zondagavond op Leo Victor de rivaal voorbij gestreefd op de ranglijst van de eerst divisie van de Surinaamse Voetbalbond. De titelverdediger heeft nu 27 punten, Leo Victor blijft steken op 25.

Het goed opgekomen publiek kreeg weinig waar voor haar geld; de kansen waren schaars. Een grove fout van Sergio de Baas - hij liet een breedtepass glippen - werd in de 28ste minuut resoluut afgestraft door Kariem Kwasie die met een strak schot Leo Victor-doelman Kevin Pandooi verschalkte; 1-0. Leo Victor had daarna gelijk kunnen maken, maar met Inter Moengotapoe-keeper Obrendo Huiswoud in verslagen positie, werd de bal hoog overgeschoten.

In de tweede helft zochten teams de aanval op, maar de koelbloedigheid ontbrak. De beste kans kwam in de 77ste minuut voor Stefano Rijssel, maar zijn penalty werd gestopt door Pandooi. Inter Moengotapoe kreeg de strafscop, nadat Romano Holtuin onderuit was gehaald. Wat er wel werd gescoord waren rode kaarten; Giovannie Asabiegie na tweemaal geel in de 78ste minuut en Pandooi diep in blessuretijd wegens trappen naar de tegenstander.

Na de ontmoeting was er een kleine schermutseling tussen spelers van beide teams. Een als grap bedoelde actie van Rijssel werd verkeerd begrepen.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina