Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Curaçao heeft muziekfestival erbij

Curaçao heeft muziekfestival erbij

11/03/2018 09:03 - Van onze redactie

Curaçao heeft muziekfestival erbij

 

PARAMARIBO / WILLEMSTAD - Curaçaos nieuwste muziekevenement, het Curaçao Ponton Festival, beleeft zijn eerste editie van 5 tot 7 april. In hartje Willemstad, dichtbij de beroemde drijvende Koningin Emmabrug, kan het publiek genieten van een mix van erkende namen en opkomend talent. Jeon, Ronnie Flex, Morgan Heritage en Grupo Extra zijn de hoofdacts.

"De komende weken gaan wij ons volop inzetten om festivalgangers aan te trekken uit het Caribisch gebied, Latijns-Amerika en Suriname", vertelt Evita Sanches, die de marketing en PR van het festival verzorgt, aan dWT. Het nieuwe driedaags muziekfestival, een initiatief van Sumusica Curaçao, begint met een gratis concert op het Brionplein.

Op het podium staan dan de Curaçaose artiesten Son de Tikizia, Randal Corsen Orchestra en Arnell Orchestra. Urban en hiphop komen op vrijdag 6 april aan bod. De laatste festivaldag, zaterdag 7 april, is gereserveerd voor reggae en rock. Het Curaçao Ponton Festival moet een jaarlijks terugkerend evenement worden.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina