Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Valse Facebook-pagina Buza-minister

Valse Facebook-pagina Buza-minister

10/03/2018 03:29

Minister Yldiz Pollack-Beighle betreurt het ten zeerste dat mensen via een neppe Facebook-pagina proberen burgers beet te nemen.

Minister Yldiz Pollack-Beighle betreurt het ten zeerste dat mensen via een neppe Facebook-pagina proberen burgers beet te nemen. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - Van minister Yldiz Pollack-Beighle van Buitenlandse Zaken circuleert er een valse pagina op Facebook. Althans, dat heeft het NII aangegeven in een persbericht met als kop ‘Kwaadwilligen maken valse Facebook-pagina Buza-minister’. Eerder zouden ook de ministers Gillmore Hoefdraad van Financiën en Mike Noersalim van Binnenlandse Zaken het doelwit geweest van deze kwaadwilligen.

"Met dit valse profiel (van Pollack-Beighle) wordt er contact gemaakt met willekeurige mensen via Facebook Messenger, waarbij er leningen worden aangeboden. Middels chatberichten wordt personen voorgehouden dat Suriname overeenkomsten heeft gesloten met verschillende banken in Frankrijk en West-Afrika om mensen financieel te helpen bij het opzetten van hun eigen project of om hun eigen huis te kopen tegen een rente van twee procent", luidt een passage.

Volgens NII betreurt de bewindsvrouw het ten zeerste dat mensen zover gaan om te proberen eerlijke burgers op een listige wijze beet te nemen. Ze zegt ook geen persoonlijke Facebook-pagina te hebben en drukt burgers op het hart niet in te gaan op dergelijke berichten.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina